Ta nästa steg i karriären tillsammans med oss på Envigo

Envigo AB är ett miljökonsultföretag som bland annat hjälper sina klienter med tillståndsprocessen för miljöfarlig verksamhet i enlighet med miljöbalkens krav och regler. Företaget är ett innovationsrikt, entreprenörsdrivet kunskapsföretag som sätter kunden i fokus. Vill du bli del av ett växande bolag där du får vara med och påverka. Tveka inte att höra av dig till oss!

Bullerkonsult med förmåga till stort eget ansvar

Bolaget har nu kommit till en tid då både befintliga och nya kunder efterfrågar om Envigo kan erbjuda tjänster inom både samhälls- och industribuller. För att lyckas med att bredda bolagets tjänsteportfölj har Envigos ledning beslutat att, under år 2020 satsa på att inom bolagets ramar bygga upp ett helt nytt affärsområde, inriktat på samhälls- och industribuller. Eftersom området är nytt för oss på Envigo letar vi efter dig med det där lilla extra drivet och modet att tillsammans med Envigos kollegor bygga upp något helt nytt.

Din roll

Som akustik/bullerexpert kommer du driva egna projekt mot såväl nya som befintliga kunder och att i dessa projekt tillse att nu rådande lagar följs. Du kommer även tillsammans med bolagets VD att leda och utveckla affärsområdet. Rollen innebär även att du är väl förtrogen med hur bullermätningar utförs i fält samt att du behärskar mjukvara såsom Soundplan eller liknade bullerberäkningsprogram.

Rollen innebär att du som bullerkonsult och expert på området kommer att komma i kontakt med ett flertal olika aktörer såsom bolagets kunder, myndigheter och privatpersoner, vilket ställer höga krav på din kommunikativa förmåga. Arbetet innebär även att du som bullerkonsult kommer ställas inför nya uppgifter som måste lösas och hanteras på bästa sätt vilket ställer krav på dig som person som problemlösningsorienterad och flexibel.

Som bullerkonsult kommer du tillsammans med bolagets fem övriga medarbetare arbeta för kundens bästa samt för att organisationen utvecklas på ett positivt sätt.

För att lyckas ska du behärska tal och skrift flytande, vara noggrann samt förstå vikten av lyhördhet och samarbete.

Din bakgrund

Vi ser att du har arbetslivserfarenhet inom området för samhälls- och industribuller. Att du inom din nuvarande tjänst aktivt arbetar med att mäta och beräkna ljud samt utifrån resultatet producera kvalitativa rapporter. Utöver detta ser vi det som meriterande om du sedan tidigare har arbetat med tillståndsprocessen för miljöfarlig verksamhet.

Dina personliga egenskaper

Du är en god kommunikatör och är van vid ett öppet klimat mellan kunder och medarbetare. Du är även noggrann, målmedveten och självständig.

Dina personliga egenskaper, speciellt din sociala förmåga, värdesätts högt då arbetet kommer att innebära många olika kontakter med kunder, myndigheter, privatpersoner, fastighetsägare och medarbetare.

Att uttrycka sig väl i skrift är ett krav. Även B-körkort är ett krav.

Vad Erbjuder Envigo AB

Envigo AB erbjuder en heltidstjänst där du, tillsammans med bolagets VD, kommer att skapa och bygga upp ett helt nytt affärsområde. Arbetet kommer att innebära ett stort eget ansvar med stora möjlighet till personlig utveckling.

Övrigt

Alla anställningar på Envigo påbörjas genom en provanställning om 6 månader.

Välkommen med din intresseanmälan inklusive CV till:

Envigo AB

Trädgårdsgatan 6A

602 42 Norrköping

Alt. till

kristian.eriksson@envigo.se

Senast den 28 februari 2020.

Naturvärdesinventerare/Miljökonsult med stort eget ansvar

Din roll

Som naturvärdesspecialist & miljökonsult kommer du att upprätta egna naturvärdesinventeringar och hjälpa till att driva miljötillståndsprojekt mot såväl nya som befintliga kunder. Du kommer att leda arbetet självständigt och tillse att tillhörande branschpraxis samt lagar och regler alltid följs i enlighet med SIS-standard 19 90 00 eller miljöbalken.

Rollen innebär att du som naturvärdesinventerare & miljökonsult kommer i kontakt med ett flertal olika aktörer såsom bolagets kunder, myndigheter och närboende. Arbetet innebär även att du som naturvärdesinventerare & miljökonsult kommer att ställas inför nya uppgifter som måste lösas och hanteras på bästa sätt vilket ställer krav på dig som person och dina egenskaper som en flexibel och effektiv problemlösare.

Arbetet ställer även höga krav på dig som kommunikatör och ambassadör för Envigo AB, då du nu blir sjätte person in i bolaget vilket kräver stort engagemang och driv.

Som miljökonsult kommer du tillsammans med bolagets fem övriga medarbetare att arbeta för kundens bästa samt för att organisationen utvecklas på ett positivt sätt.

För att lyckas ska du behärska tal och skrift flytande, vara mycket noggrann samt förstå vikten av lyhördhet och samarbete.

Din bakgrund

Vi ser att du har dokumenterad specialistkunskap inom naturvärdesinventeringar utförda enligt svensk standard samt intresse för tillståndsprocessen för miljöfarlig verksamhet. Du ska ha relevant utbildning och minst tre till fem års arbetslivserfarenhet inom naturvärdesinventeringsgebitet. Utöver detta ser vi det som meriterande om du sedan tidigare har konsultvana samt kan utföra fördjupade artinventeringar inom något område.

Dina personliga egenskaper

Du är en god kommunikatör och är van vid ett öppet klimat mellan kunder och medarbetare. Du är även mycket noggrann och målmedveten.

Dina personliga egenskaper, speciellt din sociala förmåga, värdesätts högt då arbetet kommer att innebära olika kontakter med kunder, skogsägare, myndigheter, närboende, fastighetsägare och medarbetare.

Att uttrycka sig väl i tal och skrift är ett krav. Även B-körkort är ett krav.

Vad Erbjuder Envigo AB

Envigo AB erbjuder en heltidstjänst som påbörjas genom en provanställning om 6 månader. Att arbeta på Envigo innebär även ett stort eget ansvar med betydande möjlighet till att kunna påverka både sin egen tid och bolagets framgång. Arbetet innebär därav mycket god möjlighet till personlig utveckling och förkovran inom sitt specialistområde.

Välkommen med din intresseanmälan inklusive CV till:

kristian.eriksson@envigo.se

Alt. till

Envigo AB

Trädgårdsgatan 6A

602 42 Norrköping

Senast den 28 februari 2020