Ta nästa steg i karriären tillsammans med oss på Envigo

Vi som jobbar på Envigo är ett tight team av framåtriktade miljökonsulter som vill göra skillnad! Vi erbjuder konsulttjänster inom miljö, vatten och mark till våra kunder över hela Sverige. Vårt kontor ligger i vackra Knäppingsborg, strategiskt i centrala Norrköping. Vill du bli en av oss?

Envigo söker två engagerade Miljökonsulter

Nu söker vi två nya kollegor som vill bli en del av vårt team. Som miljökonsult på Envigo får du en dynamisk arbetsdag som inte är den andra lik. Våra kunder finns över hela Sverige och vi erbjuder konsulttjänster inom ett brett spann: miljötillstånd med helhetslösningar där vi tar hand om alla delar i processen, till tjänster såsom provtagningar, MIFO-utredningar, miljörapporter, periodiska besiktningar och kontrollprogram.

I din roll kommer du att arbeta konsultativt inom tillståndsprojekt, miljöledning och övriga miljörelaterade uppdrag inom verksamheten. Du får en nyckelroll i dina projekt där du leder uppdragen hos våra kunder och bidrar med goda och förtroendefulla relationer, vilket också skapar mervärde på sikt. Rollen är mycket kommunikativ, du håller samråd med myndigheter och särskilt berörda, deltar på kundmöten och markägarmöten. Upphandling av underkonsulter kommer att ske i projekten. För dig som gillar frisk luft på arbetstid finns det även möjlighet till fältbesök och provtagningar!

Din profil

Vi söker dig som har 3–10 års erfarenhet inom miljöområdet och har erfarenhet av tillståndsrelaterade arbetsuppgifter, såsom lagstiftning och provhanteringar. Meriterande om du har arbetat konsultativt i projektform och gärna med någon spetskompetens inom miljöområdet. Du kan ha olika bakgrund för att passa för rollen, som miljövetare, biolog, geolog, hydrolog, väg/vatteningenjör eller energiingenjör.

Som person har du en naturlig fallenhet för kommunikation i såväl tal som skrift, då en stor del av tjänsten innehåller formell dokumentation. Du behöver ha god svenska och engelska i tal och framför allt i skrift, samt god datavana.

Din sociala förmåga blir en framgångsfaktor då många kontakter sker i arbetet, från myndigheter till företag och privatpersoner. För att lyckas i rollen tror vi att du har god initiativförmåga och hög kapacitet då det kommer till att hantera flera projekt och uppgifter parallellt. Vidare är du noggrann och analytisk, ditt goda minne är till din fördel i de flesta situationer.

Envigo

Hos oss kommer du att få stor delaktighet i att bidra med idéer som kan utveckla verksamheten framåt! Kompetensöverföring mellan kollegor ser vi som en naturlig del av vår verksamhet och som bidrar till vår framgång. Vi är nytänkande och framåtriktade och vill gärna ha med dig i vår tillväxtresa!

Vi önskar tillsätta den första tjänsten till dec/jan och den andra tjänsten till februari 2021, om möjligt. Företrädesvis söker vi dig med placeringsort Norrköping, men satellitkontor på andra orter i Sverige kan också vara möjligt. Välkommen till oss!

Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig?

Skicka cv och personligt brev till oss.

Kristian Eriksson

VD, Miljökonsult
070-970 94 35